March 10, 2014

Dinner suggestions list

Did something today I should have done a long time ago: wrote down a bunch of dinner suggestions. The next step is to combine the meals for weekly menus. The idea is to combine meals that contain similar ingredients to shop smarter - I hate throwing away food that has gone bad just because I never used them in another meal in time.
10 comments

 1. sv: Tack för din rara kommentar, det är skönt att veta att någon annan har tänkt sådana tankar om sitt hår ^^

  ReplyDelete
 2. Brukar du göra ngt med tofu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inte jätteofta, men här är ett jättegott recept med tofu (om man vill): http://www.feedmegreensmore.com/2014/02/fried-quinoa.html

   Delete
  2. Variant på Fried Rice som ofta finns på Thai-restauranger, fast med quinoa (bra proteinkälla!).

   Delete
 3. Har nyss läst ikapp mig & håller väl på att dregla ihjäl mig. Vill du bli vår kock? haha. Husrum ingår. Gud så duktig du är alltså!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, tack! :) tja... Vädret hos er är ju onekligen lockande! ;)

   Delete
 4. Att kasta mat är verkligen smärta för mig, jag avskyr det! Samtidigt har jag jättesvårt att exempelvis äta uutgångna produkter och jag vågar inte lita på smak och luktsinne. Står det att bäst före är passerat så hivar jag. Därför gör jag som du och planerar maträtter baserat på det som finns i frysen, och så köper jag små portioner av färskvarorna och använder dem under hela veckan :D

  sv: Tack snälla för omtanken! <33

  ReplyDelete
 5. sv: Nej, vad roligt! Min man är också gymnasielärare i engelska :D

  ReplyDelete
 6. sv: Toppen, du är så välkommen, då tar vi ost utan löpe :D ;)

  ReplyDelete
 7. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a appropriate deal. I were a little bit acquainted of this your broadcast offered bright transparent idea capitalone.com login

  ReplyDelete